Je bekijkt nu Spetterend concert ‘Feel it still’ 25 juni 2023

Spetterend concert ‘Feel it still’ 25 juni 2023

Op zondag 25 juni gaven wij een spetterend concert in Gerrit’s Tuin te Zwolle. Met een temperatuur van iets meer dan 30 graden was het hier en daar een beetje afzien, maar wat hebben we een fantastische dag gehad!

Opbouw

’s Ochtends begonnen we met de opbouw. Van podium tot geluid, van stoelen tot bar, alles werd opgehaald, verzameld, opgebouwd en ingericht. Heel veel werk, maar wat stond er een fantastisch team van koorleden, familieleden, vrienden en vrijwilligers. Het resultaat was echt verbluffend, de setting zorgde voor een hele fijne, intieme sfeer. Ons publiek arriveerde in de middag en onder het genot van een verkoelend drankje werd er nog wat gekletst. Totdat de pianoklanken van Tim klonken en de koorleden al zingend één voor één het podium betraden. Het concert was begonnen!

Band

Al een tijdje hadden we de wens om met een liveband te spelen. Speciaal voor deze gelegenheid werden er een aantal geweldige muzikanten gevraagd en onze HoorHaar-band was geboren! Wat een heerlijke vibe gaf dit aan ons concert, we hopen zeker vaker met deze band op te treden.

Door de wind – arrangement: Tim van Dorst

Heerlijke middag

Tijdens dit concert hebben wij ons hele repertoire ten gehore gebracht. Het enthousiaste publiek zong en danste heerlijk mee, hier en daar werd een keer een traantje weggepinkt. De reacties aan het einde van de middag waren lovend. We hebben ontzettend genoten van deze middag. Voor een ieder die op welke manier bijgedragen of meegewerkt aan deze dag: onze dank is heel groot!

Dit concert is mede tot stand gekomen door steun uit het Amateurfonds en sponsoring van de 'Vrienden van HoorHaar' 

Geef een reactie