We hebben op dit moment ruimte voor een sopraan en een lage alt!

Enthousiast geworden?!

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om een keer vrijblijvend te komen kijken en meezingen bij een proefrepetitie, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. We nodigen je dan uit voor een volgende repetitie.

Dames tussen de 30 en 50 jaar kunnen lid worden van HoorHaar. Om mee te kunnen doen hoef je niet “The Voice Of Holland” te zijn, maar gevoel voor ritme en toonvastheid is wel belangrijk.

Als je na de proefrepetitie lid wilt worden, neemt de dirigent een korte stemtest af om te kijken wat je bereik is en of je een toon kunt overnemen. Het laatste is bepalend voor toelating. Na afloop bepaalt de dirigent in welke stemgroep je het beste past.

We repeteren 1 keer in de 14 dagen, in de oneven weken, op woensdag in De Enk in Zwolle. Daarnaast oefenen we minimaal 1 keer per maand met de eigen stemgroep apart bij iemand thuis. Je kunt thuis je partij oefenen met behulp van een mp3.

De contributie bedraagt € 20,- per maand. Alle leden hebben een proefperiode van 2 maanden waarbij zowel jij als wij kunnen ervaren of we goed bij elkaar passen.